søndag 14. november 2010

iPhone i hus


iPhone!

Nå har Frk Muffin fått seg denne mobilen og derfor har bakingen vært i 2 rekke!

Det var litt styr å måtte laste opp iTunes på pcen for å få i gang mobilen.. men det gikk jo greit. Heldigvis sov lillegutt seg gjennom hele "oppstats prosjektet", for ellers hadde jeg vært uten mobil 1/2 dag!

Nå sjekker jeg ut apps og knipser bilder og er gnske forøyd med den, føler kanskje ikke at jeg får brukt hele dets potensial.. da jeg ikke er sååå inne i "eple verden", eller tekniske greier i det hele tatt!

Jeg fant MUFFINS app!
Så det skal testes ut i alle ledige øyeblikk fremover, så nå blir det noen virtuelle muffins på meg - de er kalorifattige også!! HAHA

Kommer tilbake folkens!! Ha en FIIIN dag:)

onsdag 3. november 2010

Partyspill: TULLEBUKK!

Nå har jeg ovesatt to svenske spill, Våghals og Tullebukk, til Norsk og det andre kom NÅ til Norge: det selges på Design Torget som ligger blant annet på Byporten i Oslo.

Det heter TULLEBUKK og er en isbryter av et spill! MÅ prøves om du skal ha en fest hvor mange ikke kjenner hverandre, eller man kjenner mange, men likevel trenger noen morsomme og annerledes opplevelser i løpet av kvelden!! (De kan faktisk også brukes som bordkort så får alle gjestene et oppdrag under kvelden!!)


Så vil du prøve et morsomt spill, test ut dette eller VÅGHALS, som er som nøtt eller sannhet - for VOKSNE!!

NB: kan fremkalle ukontrolert latter og ikke minst mange bildebevis som du gjerne vil se på, selv lenge etter festen!

Sjekk ut Abrcadabra sin side her.


Latter ut i de sene nattetimer fra Frk Muffin
(som har mange "talenter"; oversetter, baker, syer, husmor, vaskedame, kjæreste, søster, datter... osv osv );p)

mandag 1. november 2010

liv laga?!?

I dag har jeg bakt to eplekaker.. var på butikken og handla egg, sukker og philadelfia.. Så begynte jeg å bake da og oppdagt at jeg BÅDE hadde for lite Kanel og Natron!! Herregud liksom, så hadde oppi det jeg hadde igjen og hadde hvertfall litt ekstra bakepulver i! Håpet kaka hevet - og heldigvis, det gjorde den! Den ble riktignok litt lysere enn ellers, men jeg finner vel ut til helgen om den blir godkjent av J-E som er min trofaste fan!! Han digger kaka, så hvert år får han en kake til bursdagen sin (så håper og tror jeg at han blir glad for det ihvertfall!!)

Vel, to eplekaker, var halvannen: en langpanne og en liten rund folieform.. som begge skal få legge seg i fryseren i kveld! Langpanna skal få bli med fjollsa til fjells! Den lille skal ligge som en godbit i fryseren tilfelle vi skulle få gjester.. sånn litt overraskende;)

bildet er lånt fra Mat med Monkis
For bilder på MIN kake så se her.. vel, et litt eldre innlegg siden jeg ikke har tatt bilder i dag.. Det gikk skikkelig fort siden jeg hadde en småsyk gutt som ikke sover så lenge nå når han er tett i nesa! Var bare smakk-smakk-smakk så var røra ferdig! Dette bildet har jeg lånt fra Mat med Monkis, som sagt - en utrolig morsom blogg hvor kosedyrapen Monkis kokkelerer! Check it out!!


Og angående liv laga...

Er det NOEN som leser bloggen min?!? så si i fra så dere ikke plutselig oppdager at den er borte:p Gøy med blogg, men den er nok ikke lv laga om INGEN leser den!!
(har et par trofaste, men er det FLER der ute så gi tegn!! :D:D:D)