lørdag 26. juni 2010

Miss Pavlova


Denne kaken er inspirert av en russisk ballettdanser. Hvordan man kan sammenligne en prima ballerina og en kake av luft og SUKKER kan jeg ikke skjønne men GOD det er den - virkelig!!

Jeg fikk inspirasjon fra et blad for et par uker siden, og jammen var jeg ike i bursdag dagen etter og gjett hva hun serverte ; jo denne herligheten!
Måtte prøvebake den før dåpen til min kjøre sønn neste helg, og gjestene i dag tok STORE stykker (ja da, jeg også!) Til og med min skeptiske kjære forslo å bake TO til dåpen! (jøss, endelig noe han virkelig likte også!!)


Den er slettes ikke vanskelig heller, bare å "smelle" sammen (nesten da). Altså, det er eggehviter og salt som piskes, så hell i litt og litt sukker, bland tilslutt inn eddik (helst hvitvins-/jørdbær-/sitron eddik (!)) og maizena - stek i en time - Vips MARENGSBUNN:D Ha på krem etter ønsk (anbefaler vaniljekrem og vanligkrem oppå det igjen) og friske bær og frukt. Jeg hadde jordbær og kiwi. (for mer eksakt oppskrift: matprat.no)

(takk til Camilla som introduserte meg for Miss Pavlova)

1 kommentar:

  1. Grattis med ny blogg.
    Den kaka så innmari god ut altså!

    SvarSlett