torsdag 20. oktober 2011

Rosa Sløyfe

Frk Muffin støtter selvsagt Rosa Sløyfe aksjonen 2011


1 av 12 kvinner får brystkreft i løpet av livet!
Nærmere 2600 kvinner rammes årlig.

Den rosa sløyfen er å vise solidaritet til de rammede,
det er å spre informasjon og øke kunnskapsnivået
og å samle inn penger til videre forskning 
- støtt Rosa Sløyfe nå! 

Takket være denne forskningen overlever stadig flere
men likevel behøves videre forskning. 
For tidligere oppdagelse og bedre behandling gir økt sjanse!
Rosa sløyfe-aksjonen er en internasjonal folkebevegelse,
 i Norge står Foreningen for brystkreftopererte (FFB) og Kreftforeningen sammen om aksjonen.
Aksjonen har blitt arrangert i Norge siden 1999.  


www.rosasloyfe.no
Rosa sløyfer og andre rosa produkter selges hos våre samarbeidspartere og nettbutikken.

Vis omtanke - bær en rosa sløyfe i oktober!



Selv har jeg kjøpt disse to produktene og satt inn penger på kontonummer 7001 09 88592

Frk Muffins tanker; 

Selv om ikke et par muffins betyr mye i den store sammenhengen
så er mitt bidrag å sette fokus; for om alle kvinner har kunnskapen
og følger med på sin egen kropp så kan dette bety mye i den store sammenhengen.
Og et par muffins du gir bort kan gi et lyspunkt i hverdagen
det å vise at du bryr deg kan bety så mye
og det å bry seg, støtte opp og vise kjærlighet kan varme mange hjerter!



Så vis omtanke, kjærlighet og medmenneskelighet
- ikke bare i oktober!




Ønsker alle fine oktoberdager
og håper DU også er med å støtter Rosa sløyfe aksjonen.



Veldig gøy 1:  at mitt bilde ble dagens bilde på Passion 4 Baking torsdag 20 oktober<3 

<3 <3 <3
 Disse nydelige rosene fikk jeg av min kjære;
en veldig hyggelig overraskelse en helt vanlig tirsdag! 
Ved å ettersnitte de og fylle på med varmt vann har de holdt seg helt utrolig flotte i OVER 2 uker!! 



Veldig gøy 2:  At mitt bilde vilkårlig ble valgt som presentasjon av Rosa Oktober
på Norges Kakebloggere (Link her) 

Dette er vaniljemuffins med jordbærkrem på.
Moste jordbær og blandet i hvit sjokoladekrem
tilsatte mer melis så konsistensen ble bra.


Kommentarer settes pris på;)


1 kommentar: