mandag 28. juni 2010

Du spør; hvorfor Frk Muffin


Det begynte med en tungvin muffinsoppskrift, så fortsatte det med TORO ferdig muffinsposer.. De ble jeg grundig lei av (men de er faktisk overraskende gode, og enkle om man skulle få overraskelses gjester) og fant ut at jeg ville finne en god og bra muffinoppskrift!

Så flyttet vi, og hva får en gravid godtemums i inflyttningsgave? Jo, en bok: 500 muffins OG kule muffinsformer.
(på bildet; muffinskeramikk fra Søstrene Greene - MÅTTE bare ha!)

Da begynte det; jeg har nå testet 6 oppskrifter og har "bare 494 igjen. (regner med at dere tok det enkle stykket i hodet)
Må si at favoritten er Muffins med Cottage cheese og bringebær - laget sikkert 5-6 ganger alt, doble posjoner! (tenker å vie et helt inlegg til disse muffinsene neste gang jeg baker de, så tar jeg noen bilder samtidig. Innlegg uten bilder er jo ikke noe morsomt her i blogg-verden!)

Det er jo noen oppskrifter i den som jeg ikke kommer til å teste ut altså, er jo noen "rare" smaker og muffinser som rett og slett ikke frister. Prøvde meg på "grill" muffins (den heter ikke det men jeg døpte den til det) men tok noen "kreative" endringer.. og skal holde meg til originalen neste gang - for de er sikkert gode, hvis bre oppskriften og alle ingrediensene stemmer:p

Har lett etter muffinsformer til dåpen.. men ikke funnet "rett" utseende, så tror jeg skal ta de med trykk av smarties (takk Janne) og pynte med smarties.. hvis jeg ikke finner noe bedre i morgen - da skal jeg på shopping på rafens og traktøren..

Tilbake til overskriften: Du lurer å hvorfor bloggen heter Frk Muffin, jo, fordi jentene i babygruppa har tulla med at jeg muffins dronning og frøken muffin, så da tenkte jeg at Frk Muffin var et pasende navn;)

Psst: Vet allerede om en venninne som har kjøpt seg boka og ser frem til å høre hva hun synes;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar