mandag 1. november 2010

liv laga?!?

I dag har jeg bakt to eplekaker.. var på butikken og handla egg, sukker og philadelfia.. Så begynte jeg å bake da og oppdagt at jeg BÅDE hadde for lite Kanel og Natron!! Herregud liksom, så hadde oppi det jeg hadde igjen og hadde hvertfall litt ekstra bakepulver i! Håpet kaka hevet - og heldigvis, det gjorde den! Den ble riktignok litt lysere enn ellers, men jeg finner vel ut til helgen om den blir godkjent av J-E som er min trofaste fan!! Han digger kaka, så hvert år får han en kake til bursdagen sin (så håper og tror jeg at han blir glad for det ihvertfall!!)

Vel, to eplekaker, var halvannen: en langpanne og en liten rund folieform.. som begge skal få legge seg i fryseren i kveld! Langpanna skal få bli med fjollsa til fjells! Den lille skal ligge som en godbit i fryseren tilfelle vi skulle få gjester.. sånn litt overraskende;)

bildet er lånt fra Mat med Monkis
For bilder på MIN kake så se her.. vel, et litt eldre innlegg siden jeg ikke har tatt bilder i dag.. Det gikk skikkelig fort siden jeg hadde en småsyk gutt som ikke sover så lenge nå når han er tett i nesa! Var bare smakk-smakk-smakk så var røra ferdig! Dette bildet har jeg lånt fra Mat med Monkis, som sagt - en utrolig morsom blogg hvor kosedyrapen Monkis kokkelerer! Check it out!!


Og angående liv laga...

Er det NOEN som leser bloggen min?!? så si i fra så dere ikke plutselig oppdager at den er borte:p Gøy med blogg, men den er nok ikke lv laga om INGEN leser den!!
(har et par trofaste, men er det FLER der ute så gi tegn!! :D:D:D)

7 kommentarer:

 1. Jeg er her!! ;) Og syns ikke du skal slutte :D Er så koselig å lese om noen som baker mer enn meg ;) thihi..

  SvarSlett
 2. JEG ER HER... :)
  Men er generelt dårlig på komme med kommentarer. Fy og skjerpings!!! Digger kakene og alle innleggene dine V

  SvarSlett
 3. eg er her vett du!!!!!!! Klem Judith

  SvarSlett
 4. Hei, Monkis her! Kult at du lenker tilbake til meg når du har lånt bilde :)

  Fant bloggen din på et søk på min egen blogg...

  SvarSlett
 5. Hei hei... jeg kom over bloggen din gjennom Hannes kaker , og har delt den på siden min på facebook. Sjekk gjerne ut min blogg også : http://cake-bliss.blogspot.com/
  Ha en fortsatt flott mandagskveld :))

  SvarSlett