WOW,
å gøy at noen vil ha oppskriften på
melkesjokoladekremen
jeg hadde i Den lille larven aldrimett kaka:)
Her er den kjære dere -Voila;
Så lett å lage og så godt som det smaker
-du vil nesten ikke vil tro det!!!
Frkmuffinv |
Jeg har desverre ikke noe bilde av selve kremen,
men det er ikke feil å se den rett før den blir smurt utover kaken heller;)
Slik lager du melkesjokoladekrem;
Hell en liten kartong kremfløte i en kasserolle,
la den varmes opp forsiktig til den når kokepunktet,
den skal derimot ikke koke!
Ta av platen og hell oppi ca 120 gram melkesjokolade,
rør til sjokoladebitene er helt oppløst!
la den varmes opp forsiktig til den når kokepunktet,
den skal derimot ikke koke!
Ta av platen og hell oppi ca 120 gram melkesjokolade,
rør til sjokoladebitene er helt oppløst!
La avkjøle seg noe og legg på plasfolie,
Den skal helt nedpå sjokoladekremen!
La dette temperere seg litt
og sett inn i kjøleskap 4-8 timer(f.eks over natten).
Den skal helt nedpå sjokoladekremen!
La dette temperere seg litt
og sett inn i kjøleskap 4-8 timer(f.eks over natten).
Visp den opp med håndmikser
(pass på den vispes fort opp,
ikke visp for mye da skiller den seg (blir kornete)!!)
(pass på den vispes fort opp,
ikke visp for mye da skiller den seg (blir kornete)!!)
Ferdig!!
Kjempegod i kaker,
til sjokoladekrem i fastelavnsboller
med mer!
Så er det bare å variere,
tidligere har jeg hatt japp i også!
MEN liker du f.eks lovehearts
kan du istedet teste knuste lovehearts i istedet!!
- Prøv, lek og ikke minst SMAK deg frem :)
Psst; legg gjerne igjen kommentarer her
eller i andre innlegg du liker
-det settes UTROLIG stor pris på!
til sjokoladekrem i fastelavnsboller
med mer!
Så er det bare å variere,
tidligere har jeg hatt japp i også!
MEN liker du f.eks lovehearts
kan du istedet teste knuste lovehearts i istedet!!
- Prøv, lek og ikke minst SMAK deg frem :)
Psst; legg gjerne igjen kommentarer her
eller i andre innlegg du liker
-det settes UTROLIG stor pris på!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar