Saftig kontektkake
(litt egenkomponert siden jeg egentlig skulle bake en annen kake men manglet noe og hadde noe annet.. Basert på Devil food cake vs. konfektkake..)
200 g mykt smør
3 dl sukker
- blandes til en luftig krem,
blad så i ett og ett egg, totalt 4 egg.
Bland disse tørre ingrediensene:
1.ts vanilje pulver/sukker
1 dl kakao
5 dl mel
1 ts. bakepulver
1 ts. natron
1 ts.salt
- dette siktes i litt etter litt, og bland i litt og litt vann, totalt 2 dl.
Smelt 200 gram sjokolade og dette helles i røren.
Stor nok til langpanneform eller stor rund form på 175 grader i ca 45 minutter.
La kaken avkjøles.
Kaken er ok som den er, men jeg anbefaler å ha hvertfall 1 lag med saftig sjokolademousse
og kanskje et lag med bringebær-, kirsebær- eller ferskenpurè under sjokolademoussen. Da blir det en voksenkake.
Denne gangen hadde jeg et lag sjokolademousse og et lag vniljekrem for å få den frisk og barnslig siden dette var kake til en 1-årsdag, men siden det var mammaene som kom som skulle spise kaken og ikke de søte små så ble det denne kaken;)
Jeg kledte kaken med MMF, mer om dette i eet innlegg.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar