fredag 2. desember 2011

Julegave til en heldig leser

Jeg vil være litt julenisse og deler ut en julegave! 

Siden kameraet mitt ikke samarbeider, siden det ikke er nok smør å oppdrive til alt jeg gjerne skulle bakt..
Og ikke minst; siden det går mot Jul så har jeg en Julegave jeg vil gi bort til en av mine lesere!


Jeg vil gjøre det enkelt, del bloggen min:) 

1. Del den med et innlegg eller en link på bloggen din, og skriv hvordan du vil dele min side med flere i kommentarfeltet. (og har du ikke blogg men vil delta likevel - del siden min på facebook eller andre medier:)
2. Sleng på hvorfor DU fortjener en "How to do it"-bok utenom det vanlige under juletreet

- VIPS så kan nettop DU få en morsom, kreativ og ja, litt annerledes morsom bok om pynting av muffins og cupcakes!Jeg ønsker alle dere en riktig god førjul, så håper jeg at jeg får både blogget og bakt i Desember,
denne hektiske men koselige førjulstiden. Her i huset har vi en morsom tid i møte, med kalender og juleforberedelser. En liten gutt på snart 2 år er allerede bergtatt; han fikk den første kalendergaven fra barnehagen, en flott julekurv med ballonger, refleks, tannbørste og pepperkaker.

Vi håper at snøen kommer snart og farger hele verden hvit, så vi kan ake og leke ute i snøen, men inntil da står pepperkakebaking og ikke minst pyntingen på agendaen, julegaver skal pakkes inn, julekaker skal bakes og det blir tid til kos og hygge inne i stua, til julemusikk og julelesning.


Ønsker alle en herlig førjulstid:) 
Frk Muffin

EDIT 2012; Konkurransen varer til 31. januar da jeg håper på og ønsker meg FLER deltakere!!
Trekker en vinner rundt kl 12.00 tirsdag 31. januar 2012.
13 kommentarer:

 1. Du er delt :-)
  Og JA, jeg fortjener å vinne denne fordi jeg trenger ny inspirasjon til pynting. Det blir jo en hel del bursdagsselskaper fremover og gjestene ble bare mer og mer kresne :-)

  SvarSlett
 2. Hei

  Har laget link på bloggen.
  Jeg fortjener å vinne fordi.......jeg trenger noen nye ideer :o)
  God helg !

  Hilsen Linda

  SvarSlett
 3. Heisann, godt nytt år. Godt med julefri fra blogginga :-) Men nå er det nytt bakeår og jeg titter stadig innom for å hente inspirasjon. Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 4. Ups, glemte å skrive at jeg har delt dette påp Facebook og på bloggen min:-)

  SvarSlett
 5. Oj, det hadde vært gøy med noe ny inspirasjon, det er sikkert og visst! :)

  Delt på bloggen min jeg :)

  SvarSlett
 6. Har delt på facebook da jeg har mange bakevenner der :) Vil nå lettere frem til de der enn via bloggen min :)

  Har bakt litt muffins men trenger helt klart mer inspirasjon ( se bloggen)

  SvarSlett
 7. Jeg blir gjerne med fordi jeg synes cupcakes og baking er gøy:-)
  Delt på facebook siden min:-)

  SvarSlett
 8. Haha:) Samboeren min hadde en god kommentar her nå når jeg spurte han hvorfor akkurat jeg fortjener å vinne mer enn alle de andre søte kakedamene som er med her, hans svar var som følger (og det er min begrunnelse siden det jo faktisk er sånn det er for øyeblikket). Jeg bor midt i en skog, 3 mil fra nærmeste butikk, bilen har streiket siden før jul og jeg er kav blakk. Det eneste jeg har å kose meg med foruten min nydelige lille sønn er nettopp kakebaking. Jeg deler dette både på facebooken og bloggen min:)

  SvarSlett
 9. Har delt på facebook! :) Håper jeg vinner, har aldri vunnet en eneste give-away og så trenger jeg ny inspirasjon! :)

  SvarSlett
 10. Har en samboer som elsker å lage cupcakes, så dette hadde vært noe for henne (og meg som nyter godene av hennes bakeglede) :) Har delt på facebook (http://www.facebook.com/search/results.php?q=frk%20muffin&init=quick&tas=0.6755805687354304#!/profile.php?id=100003181902233)

  Begrunnelsen min?! Vel jeg elsker å spise de fantastiske bakeverkene hennes, så uten inspirasjon, ingen cupcakes... Regner med boken vil gi henne masser av inspirasjon og masse god prøvesmaking for en alt for heldig samboer ;)

  SvarSlett
 11. Eg trudde eg hadde skrive her inne før, men har delt den fantastiske bloggen din på Facebook ja :) Har jo ein draum om å bli litt bedre på bakefronten - og du inspirerer!

  SvarSlett
 12. Delte på Facebook jeg :o)

  Tar gjerne en How-to-do-it-bok for jeg har 10 tommeltotter (MINST) og er med andre ord ikke helt stødig på kjøkkenet, selv om jeg er 29-år (for snart 7.gang), godt gift og har to barn (stakkar folk som må spise det jeg roter sammen på kjøkkenet!).

  Nå har jeg en ambisiøs og nysgjerrig datter som nærmer seg 4 år og som er interessert i å bli med når jeg lager mat og hun stiller ille mange spørsmål om hva vi skal gjøre og hvordan. Der kan du si jeg stiller litt kort. Så alle hjelpemidler mottas med takk :o) Og kan nevnes at jeg aldri vinner noe. Ever! EX'en min sa jeg istedet hadde hell i kjærlighet. Ha ha. Fikk jo det etterhvert da, men ikke med ham ;-P

  Masse lykke til videre med bloggen :o)

  Mange hilsener fra Elisabeth Jørve
  mail@kennelpp.com

  SvarSlett