tirsdag 10. august 2010

Verry Berry Muffins


Fikk en knallgod oppskrift av Janne på blåbærmuffinsene hennes (NAM), men jeg er ikke mest glad i blåbær, bringebær derimot (Mmmm..) Så ville prøve litt forskjellig i den samme grunnoppskrifta. Ikke hadde jeg speltmel heller (fikk IKKE tak i det på Melbu (et mini mini lite sted i Vesterålen)).
Så da ble det mel da, blandet i litt sammaltmel istedet og håpet på det beste!

Laget røren og delte den i 3 (ok 4, da bringebærrøren ble størst;); 1 stor del bringebær i ene røren, blåbær i en annen røre og den 3 røren tok jeg bare vaniljeessens i (fikk ikke tak i vaniljestang heller!). Laget "crumble og tok det på før steking.

De ble bare JUMMIE - kjempe gode og saftige. Og om jeg får si det selv, så var det veldig lurt å dele opp røren for da kan alle velge selv hva slags type de vil ha selv. Hos oss ble naturell muffinsene spist av min søster, mamma elsket de med blåbær og jeg digget de med bringebær.

4 kommentarer:

 1. jeg vil også lage sånne fiiiine bilder med mange bilder inni.....men i photoshoppen min så blir de enooooorme....type 51 mb.....

  SvarSlett
 2. hehe, kan ta photoshop kurs med deg jeg!
  (Lager mine i indesign jeg da.. lettere (synes jeg) Hørt at Photoscape (gratisprog) er veldig bra på sånnt å - men ikke fått surra meg til å laste det ned...

  SvarSlett
 3. må sjekke ut photoscape da...eller bli bedre kjent med Photoshop(langtisprosjekt....)

  SvarSlett
 4. hei. :) Ser vi har en felles-interesse. ;) Koselig blogg du har! Tror jeg må komme innom her for noen gode muffins-oppskrifter.
  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett