Fargene fikk være nyanser i lyserosa, så søtt til småjenter!
Det ble min favoritt muffins; Magnolia Bakery Vanilla Cupcake!
Og toppingen prøvde jeg ut Creamy Dreamy White Chocolate Topping fra Passion 4 Baking
Som er slik; dvs noe redusert fra min side siden jeg kun hadde 300 g philadelfia, så dette er 3/4 av original oppskrift!
204 g hvit sjokolade
270g kremost
68 g smør
1 ss creme fraiche
1 ss vaniljeessens (eller annen smak om du vil)
Smelt sjokoladen og avkjøl den.
Bland kremost, mykt smør og creme fraiche i en blender og kjør noen runder.
bland i den avkjølte sjokoladen og vanilje essensen og bland igjen.
Sett den kaldt i kjøleskapet i minst en time før bruk.
Visp den opp før bruk og den blir fluffy og fin.
Jeg bakte muffinsene dagen før og pyntet de med krem. Satte de i boden da det er kjølig nok der og pyntet de dagen etter.
Her er et bilde av flere/alle muffinsene jeg tok med i selskapet:)
Ønsker dere alle en fortsatt fin høst videre:)
klem Frk Muffin
Du er så kreativ og flink! Dette er den beste kakebloggen jeg vet om! <3 Linnkey
SvarSlettSå nydelige cupcakes:)
SvarSlettHeldig prinsesse:)Du er flinl.
SvarSlettGod Kveld
Liza