Her i huset er det full nedtelling til det nye familiemedlemmet kommer som dere skjønner. Alt er klart til prinsen eller prinsessen som kommer. Formen er dessverre ikke alltid helt på topp og etter 2 uker med sykdom og sykehusinnleggelse er det godt å kunne nyte den siste tiden hjemme i et rolig tempo (så rolig det kan få blitt med en 2,5 åring i hus;)
Denne st.Hans helgen har vi kost oss med familiebesøk og vennebesøk, veldig trivelig med frisk egergi igjen. Jeg laget denne kaken på søndag. Den er kjempeenkel å lage og lett, frisk og god på smak.Det er på en måte en lettere variant av pavlova. Her har lillegutt eggehviteallergi og da er denne ypperlig! Prøv selv!
Jeg har bare endret den litt siden jeg har en stor paiform.
3 egg
120 g sukker
120 g mel
Pisk eggedosis av de romstempererte eggene og sukkeret. Sikt inn melet og vend det inn i røren.
Smelt smør og smør paiformen. Hell røren oppi og stek på 200 grader i 15-20 minutter.
Kremfløte
vaniljekrem
1/2 -1 ts vaniljesukker;)
Friske bær og frukt
Pisk opp krem og tilsett vaniljekrem og event sukker, vaniljesukker.
Hell over den avkjølte kakebunnen og pynt med friske bær - servér:)
Enkelt ikke sant!
Serveringsmessig kan det være fint å ha kaken på kakefat
og ikke i paiformen da den blir litt vanskelig å skjære i;)
Ønsker alle sammen en riktig god sommer.
Det kommer ikke så mange innlegg fremover fra denne kanten må jeg innrømme,
da jeg har mindre enn 3 uker til termin og sommerferie.
Jeg håper dere alle får en riktig flott og fin sommer:D
Stor klem fra Frk Muffin
Psst: Det er fullt lov å titte gjennom bloggen min
og legg gjerne igjen en hilsen her eller kommenter andre innlegg.
jeg kommer såklart til å holde et øye med bloggen min!!!
og legg gjerne igjen en hilsen her eller kommenter andre innlegg.
jeg kommer såklart til å holde et øye med bloggen min!!!
Ååååh, denne så lekker ut!!!! Mmm!! :D
SvarSlett