onsdag 15. september 2010

Gå bananas med banankake


Helt ærlig - så hørtes den søt og klissen ut.. og det VAR den også, men heldigvis på en GOD måte:)

Oppskriften; 100 g romtemperert smør
150 g sukker
2 stk egg
2 stk godt modne bananer
225 g hvetemel
2 ts bakepulver
0,5 dl melk

Del bananer og smør i mindre biter, gjerne med gaffel. Ha alle ingrediensene i en bolle og kjør blandingen i to minutter med en håndmikser. Ha røren i kakeformen og stek kaken midt i ovnen på 180 °C i 1 time Stikk en trepinne i kaken for å se om den er gjennomstekt. Avkjøl kaken på rist.

Jeg fikk såpass mye røre til overs siden jeg tok den lille runde kakeformen! - så jeg tok derfor litt i noen muffinsformer og stekte de på 20 minutter = noen små og lekre herligheter også.

Toppingen; smør, kremost, melis og en halv teskje vaniljeekstrakt. Kjempe god og søt.. Passer på banankake, men også f.eks gulrotkake. Pyntet selvfølgelig kaken med banansjokolader fra Minde.. Mmmm:)
Kjempe god og veldig enkel:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar