![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-7m2D4gplvpsH70tVTWCgVWah9wlZeffvysd2Qm7Xu0i2yWsKtW7FG_3dG9kqgPxzkHx4c3RLNlCiyS2XfZrA1XB3u1jWe0CApY8IdkcdTyb1YObnC7CG4qQPfUnLudXridfV-fuD4LY/s320/Bananas.jpg)
Helt ærlig - så hørtes den søt og klissen ut.. og det VAR den også, men heldigvis på en GOD måte:)
Oppskriften; 100 g romtemperert smør
150 g sukker
2 stk egg
2 stk godt modne bananer
225 g hvetemel
2 ts bakepulver
0,5 dl melk
Del bananer og smør i mindre biter, gjerne med gaffel. Ha alle ingrediensene i en bolle og kjør blandingen i to minutter med en håndmikser. Ha røren i kakeformen og stek kaken midt i ovnen på 180 °C i 1 time Stikk en trepinne i kaken for å se om den er gjennomstekt. Avkjøl kaken på rist.
Jeg fikk såpass mye røre til overs siden jeg tok den lille runde kakeformen! - så jeg tok derfor litt i noen muffinsformer og stekte de på 20 minutter = noen små og lekre herligheter også.
Toppingen; smør, kremost, melis og en halv teskje vaniljeekstrakt. Kjempe god og søt.. Passer på banankake, men også f.eks gulrotkake. Pyntet selvfølgelig kaken med banansjokolader fra Minde.. Mmmm:)
Kjempe god og veldig enkel:)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar