Denne har jeg hentet fra Vegasgirls sweet creations som igjen har hentet fra Passion 4 Baking:)!!
Vi deler jo gjerne med oss når vi finner favoritter;)
Dette er nemlig min favoritt også,
siden den er lett, god og frisk på smak!
siden den er lett, god og frisk på smak!
Jeg har halvannen ganger så stor oppskrift for skulle ha til TO kaker:
Du trenger:
150 - 170 g ferske bringebær *
5 ss sitron juice
6 gelatinplater
3 dl sukker
6 dl kremfløte
* Bytt gjerne ut bringebærene med jordbær og du får en himmelsk jordbærmousse.
Det gjorde jeg i dette innlegget her. Pass på å mose bærene gjennom en sil jo "finere" du skal ha moussen!! Hadde også i litt farge fra Wilton, fargen Rose, for å få en mer rosa farge.
1. Legg gelatinplatene i kaldt vann. Der skal de ligge i 5 minutter.
2. Varm bringebærene sammen med sitronsaften og 1,5 dl sukker i 5 minutter.
- her kan du også bruke jordbær og du får jordbærmousse som i dette innlegget Her.
1 & 2. Etter 5 minutter tar du opp gelatinplatene, presser ut alt vannet og blander sammen med bær-røra. Ta kjelen av platen og rør godt. La det avkjøle seg og stivne/tykne litt (ikke FOR mye!)
3. Pisk opp kremfløten med det resterende sukkeret og bland inn bær-røra med en slikkepott/håndholdt visp.
4. Sett bollen med moussen i kjøleskap (el) i et par timer
5. Rør i moussen, ta en smaksprøve... Mmmmmm:D
6. Fyll kaka med denne lette deilige gode bringebærmoussen;)
Kos dere og ha en herlig helg!
Klem Frk Muffin
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar